[AUDIO] CSM Reşiţa creionează programul pregătirii de iarnă. S-au stabilit deja primele meciuri amicale

Oficialii clubului CSM Reşiţa creionează în această perioadă programul pregătirii de iarnă pentru fotbaliştii rosso-neri. Reunirea va avea loc în data de 11 ianuarie, iar pregătirile pentru partea a doua a sezonului vor include un stagiu centralizat şi în jur de şase jocuri amicale cu rol de verificare. Programul nu a fost încă definitivat, precizează preşedintele Cristian Bobar.

“Este foarte greu să facem un plan şi să-l respectăm 100%, din cauza pandemiei. Vorbesc zilnic la telefon cu antrenorul Alin Minteuan şi încercăm să schiţăm un program pe care să încercăm să-l respectăm. Vă daţi seama, ne-am fi dorit şi era ideal să facem un cantonament în străinătate, unde sunt terenuri bune şi adversari buni, dar vedeţi ce se întâmplă. Putem oricând să intrăm în carantină la întoarcere, şi atunci am cheltui nişte bani fără să facem absolut nimic. Încercăm să facem un cantonament undeva în ţară, ar fi de preferat, dacă am avea şi teren, la Herculane. Singurul motiv este acela că îmi doresc să lăsăm banii în judeţul nostru; decât să mergem la Felix sau în alte staţiuni, prefer să lăsăm banii în judeţ la noi, dar asta depinde foarte mult şi de condiţiile de la Herculane, şi aici mă refer în primul rând la terenul de antrenament. Probabil în zilele următoare vom şti exact. Încercăm să jucăm şi meciuri amicale, am prins deja două meciuri tur-retur cu Ripensia Timişoara, de asemenea, am vorbit cu Dan Alexa pentru un joc cu Poli Timişoara. Mai încercăm să stabilim meciuri cu echipele din vest. E posibil să vină şi Petrolul în cantonament în această zonă, dacă vin, vom încerca să jucăm şi cu ei. Mai avem trei date libere, ne dorim să facem şase meciuri amicale”, a declarat Cristian Bobar.

Conform programului conturat de oficialii din Valea Domanului, CSM Reşiţa va juca în data de 21 ianuarie amicalul cu Politehnica Timişoara. Dubla cu Ripensia este programată în zilele de 5 şi 13 februarie. Atât reşiţenii cât şi adversarii din Timişoara îşi doresc să joace pe iarbă, în condiţii cât mai bune, motiv pentru care arenele pe care se va juca vor fi alese cu câteva zile înainte, în funcţie de starea terenurilor.

Cele mai citite

Related Articles