Horoscop, 29 decembrie 2020

Berbec – Daca ai putea astazi se le impaci pe toate ar fi minunaţ dar vei fi surprins de o avalansa de emotii incercand tot felul de jonglerii ca sa fii acasa trup si sufleţ sa armonizezi relatia cu partenerul, sa detii controlul la serviciu si sa si respiri si din aerul libertatii personale. In pluş dispozitia ta emotionala este cam volatila asa ca ar fi indicat sa te retragi putin in intimitatea casei, eventual alaturi cu cei apropiati si sa evaluezi obiectiv ce este mai important si ce este de facut in continuare.

Taur – Multa agitatie si mult consum nervos caracterizeaza ziua de astazi. La serviciu poti intra in niste dispute afland ceva neplacut despre un coleg, dar incearca pe cat posibil sa nu-ti iesi din fire fiindca acum ratiunea iti este perturbata de emotii mai mult ca de obicei. De asemenea prudenta crescuta in deplasari, mai ales daca esti la volan, si nu te enerva in trafic. Utilizeaza surplusul de energie implicandu-te mai mult in comunitatea ta, si acordand ajutor celor nevoiasi.

Gemeni – Astazi nu prea ai dispozitie sa te ocupi de responsabilitatile zilnice. Doresti sa rezolvi chestiunea cadourilor pentru cei dragi, fie ei copii, iubiti sau prieteni, si ai vrea sa-i suprinzi placut cu ceva special, total neasteptat. Insa, coplesit de acest entuziasm ai putea scapa din vedere aspectul financiar. Daca va fi cazul sa te imprumuti, ocoleste aspectele riscante si persoanele in care nu ai incredere deplina, evitand astfel conflicte si discutii neplacute ulterioare.

Rac – Numai tu stii cat de mult esti dedicat celor dragi si cat esti dispus sa lasi de la tine pentru ei. Totusi, astazi te vei simti prins la mijloc incercand sa mentii echilibrul si intimitatea in relatia parteneriala, fara a te trezi ca il coplesesti cu afectiunea ta pe celalalt. Chiar si acasa, nu vor lipsi furtunile emotionale starnite pe tema unor chestiuni funciare, riscand sa te afecteze vorbele aruncate la nervi. Mai bine profita de timpul petrecut cu cei dragi, pentru gasirea amiabila a unor solutii.

Leu – Foloseste-te de energiile acestei zile pentru a incerca sa-ti dirijezi afectiunea catre persoanele cele mai apropiate tie. Nu ezita sa convoci o restransa reuninune de familie sau o invita la cina prieteni intimi. Astfel vei reusi sa te incarci energetic dupa o zi in care vei fi nevoit sa te implici activ in comunitatea ta, sa sustii prezentari sau discursuri sau sa faci deplasari neasteptate. Nu uita sa te menajezi cat poti fiindca al tau corp se va resimti dupa o zi incarcata si agitata.

Fecioara – Astazi vei fi provocat sa impaci avantul libertin cu responsabilitatile si implicarea in demersuri care sa-ti sporeasca veniturile. Negasirea unui echilibru te va irita destul de mult. Chiar si cu prietenii ai putea sa intri in contradictoriu incercand sa-ti sustii opiniile cu prea multa convingere sau discutand o chestiune baneasca. Poti, insa, sa iti folosesti excesul de energie implicandu-te impreuna cu ceilalti intr-un efort umanitar comun, stabilit de ceva timp.

Balanta – Cam greu sa impaci astazi entuziasmul si determinarea in scopul demararii unor noi proiecte personale si viziunea familiei. Vei dori sa te sfatuiesti cu parintii sau cu cineva cu autoritate privind evolutia carierei tale, si ai nevoie de sustinerea lor, dar divergentele lor de opinie te vor afecta emotional, negasind intelegerea la care te asteptai. Nu pune prea mult la suflet vorbele acestora, si incearca doar sa-ti exprimi nevoile emotionale, fara sa ai iesiri necontrolate.

Scorpion – Cauti de ceva timp variante inovative si abordari originale legate de activitatile tale zilnice, si astazi vei incerca sa gasesti solutii. Nu-ti convine ca nu te poti deplasa in voie sa-ti imbogatesti experienta personala, dar poti profita de cateva momente de singuratate petrecute acasa, ca sa reflectezi si sa evadezi in lecturi, care te vor ajuta sa compensezi aceasta dorinta de a intra in contact cu alte culturi.

Sagetator – Astazi vei fi mai atent la starea ta emotionala, si te vor preocupa subiectele cu adevarat importante pentru tine. Vei fi provocat sa gasesti o solutie de compromis in relatiile tale afective, fiind prins la mijloc intre nevoia de independenta si atasamente. Abordeaza toate situatiile cu tacţ si incearca sa nu dai frau liber impusivitatii si cuvintelor spuse cu patos deoarece traversezi o perioada mai delicata. Canalizeaza energia si resursele interioare catre activitati in grupul de prieteni.

Capricorn – Astazi simti nevoia sa te implici mai mult alaturi de partenerul tau de viata. Ai o atitudine mai protectoare, esti mai receptiv la nevoile sale afective, si este un moment favorabil rezolvarii oricaror probleme dintre voi, pe care le-ai amanat pana acum. In schimb, relatiile cu sefii nu sunt atat de roz, acestia cerandu-ti dedicare totala in proiectele incepute. Ai aratat ca te implici si ca poti mai mulţ iar acum trebuie sa te ridici la inaltime. Pastreaza-ti calmul.

Varsator – Relatiile colegiale sunt prioritare astazi. Incerci sa fii mai protector cu cei cu care imparti munca, sa le dai sentimentul ca sunteti o mare familie. Dar asta nu-ti este suficient si vrei sa iesi din rutina, sa ai sansa sa te dezvolti mai mult si sa urmezi forme noi de invatamant. Pana vei gasi o solutie viabila, incearca sa-ti dirijezi energia catre o buna organizare a activitatilor. Te preocupa sanatatea si ai putea gasi o solutie terapeutica inedita la o problema medicala mai veche.

Cele mai citite

Related Articles