[FOTO-AUDIO] Zăpada este așteptată în munții Banatului. Au fost semnate și contractele de deszăpezire

Consiliul Judeţean Caraş-Severin are semnate contractele de deszăpezire pentru cele două drumuri de acces spre Semenic şi Muntele Mic.

Ultimul contract a fost contestat în instanţă, însă el a rămas valabil. Preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, nu-şi explică de ce a fost o singură ofertă pentru întreţinerea pe timp de iarnă a drumului de la Borlova până în staţiunea Muntele Mic.

„Am semnat contractul şi pentru Muntele Mic. Din păcate cu aceeași firmă care acum primește o sumă foarte mare, în jur de 500.000 de RON fără TVA. Mă surprinde că la licitaţie a participat o singură firmă la o sumă aşa de mare. Așa a fost făcut caietul de sarcini încât a rămas o firmă care a făcut același lucru anul trecut pentru 350.000 RON și acum  îl va face la fel, mai bine sau mai rău, cu 500.000 de lei. Ne vom uita cu atenţie la facturile cu care vine să ne asigurăm că nu va fi cazul să decontăm lucrări care nu au fost făcute. Și sperăm să vină zăpada pe Semenic și pe Muntele Mic, să aibă de lucru!”

De același autor

Related Articles