Familia Regală a României petrece şi în acest an Crăciunul la Castelul de la Săvârşin, însă în cadru restrâns, din cauza pandemiei de coronavirus.

Majestăţii Sale Margareta şi Principelui Radu li se vor alătura, în acest an, doar Principesa Sofia. Totuşi, Familia Regală va continua tradiţia iniţiată de Regele Mihai şi va oferi daruri familiilor defavorizate din Săvârşin. Cadourile vor fi înmânate de Custodele Coroanei şi de Principesa Sofia miercuri, de la ora 12,00.

De asemenea, Majestatea Sa Margareta va oferi spitalului din comună saltele şi echipamente pentru paturi, precum şi un punct de spălătorie. Donaţia va fi făcută în 22 decembrie, în aer liber, în perimetrul din faţa spitalului. Daruri din partea Familiei Regale a României vor mai primi angajaţii de la Ocolul Silvic din Săvârşin şi de la Castelul Regal.

Bradul din Salonul mare al Castelului şi masa de Crăciun din Sufrageria mare nu vor mai fi prezentate presei de Majestatea Sa Margareta, din cauza contextului pandemic actual, însă Familia Regală pune la dispoziţie imaginile cu pregătirile de Crăciun, filmate în interiorul Castelului.

fptp – Familia regală a României – Facebook