Berbec

Astrele iti recomanda discretie si retragere din forfota cotidiana. Esti obosit si fizic si psihic, asa incat ar fi minunat dacă ti-ai lua liber. Remediile naturiste si odihna iti sunt suficiente. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti. Alcătuiesti planuri pentru sărbătorile de sezon alături de cei dragi. Surprize în plan familial si domestic.

Taur

Relatiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grija cu cine si ce vorbesti, pentru ca exista riscul ca mai tarziu, totul sa se intoarca impotriva ta. Cineva din anturajul tau iti poate cere bani cu imprumut sau alte favoruri. Recomandabil este sa eviti provocarile celorlalti si sa iti oferi ajutorul numai dupa o analiza atenta a detaliilor situatiei. Dupa-amiaza, detaseaza-te de tumultul vietii cotidiene.  

Gemeni

Ziua iti aduce in atentie relatiile cu sefii. Sunt posibile altercatii vizavi de modul in care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Oferă explicații pertinente si sustine-le cu dovezi viabile. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine ca din cand in cand sa verifici balanta munca-plata si sa-ti reevaluezi actiunile.

Rac

O veste din strainatate îți poate da de gândit. Fii selectiv cu informatiile primite, intrucat nu toate îți folosesc. Demersurile pentru calatorii atat de agrement, cat si profesionale se pot amana pentru un termen nedefinit deocamdata. Daca ai de sustinut examene, probe sau interviuri, fii prudent si mizeaza doar pe fortele tale. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru odihnă.

Leu

O zi favorabila achitarii taxelor, facturilor si datoriilor de orice fel. Se pot ivi încurcături in cazul platilor si documentelor financiare, de aceea fii prudent si verifica atent totul. Pe de alta parte, s-ar putea să ai de plătit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobby-urilor tale. Bine ar fi sa eviti cheltuielile extravagante si investitiile.

Fecioara

Debutul saptamanii îți aduce in atentie relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse, pentru ca toate eforturile tale sunt indreptate catre activitatile profesionale si catre relațiile colegiale. Este adevarat ca in ultimul timp esti foarte ingrijorat de ceea ce se petrece cu casa si familia din care provii, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa impaci pe toata lumea.

Balanta

O zi cu multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si cu greu se poate cădea la pace cu ceilalti. Nici sefii nu sunt de partea ta, asa incat rezuma-te doar la indatoririle tale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile. Pe cat posibil foloseste remedii naturiste si rezerva-ti momente de odihna.

Scorpion

Iubirea sub toate formele ei este tema principala a zilei. Fie ca ai de-a face cu persoana iubita, fie cu copiii, inima ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot ivi niscai neplăceri, insa cu putin efort si bunavointa le vei depasi cu succes. Pe de alta parte, valorifica-ti potentialul creativ abordând un hobby. Dupa-amiaza, aduna-ti apropiatii la o serată amuzantă.

Sagetator

Membrii familiei te solicita din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutina ale casei, insa pe de alta parte ti se solicita si ajutor material pentru o ruda aflată în suferință. Esti preocupat mai mult de propria-ti persoana si asta îi poate necăji pe cei din jur. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa împaci pe toata lumea. Esti tentat sa dai replici taioase, riscand sa-ti strici imaginea publică.

Capricorn

Se anunta o zi cu multe drumuri pe distante scurte. Fie esti nevoit sa rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tau moral si material. Faptul ca exista multa agitatie in jurul tau si nu prea te poti ocupa de tine, îți dă o stare de nemulțumire. Detaseaza-te de problemele altora si implica-te doar in ce simti tu ca îți face plăcere sau îți este de folos.

Varsator

Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu sunt tema majora a zilei. Poti primi o suma da bani restanta si favoruri de la colegi sau sefi. Pe de alta parte, regimul muncii este restrictionat, incert si foarte usor se pot petrece rasturnari de situatie. Bine ar fi sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti investitiile, imprumuturile sau asocierile in afaceri.

Pesti

O zi cu stări controversate. Ai tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata, insa ar fi bine sa eviti. Sunt momente favorabile pentru a te îngriji mai mult de trupul si sufletul tau. Programează-te la un tratament cosmetic, la o ședință de masaj sau sauna si gandeste-te si la înnoirea garderobei. Esti foarte preocupat de segmentul profesional si cu greu te mai poti ocupa si de altceva.