Divizionara secundă ASU Politehnica Timişoara anunţă prima modificare de lot din pauza de iarnă. Este vorba despre despărţirea de mijlocaşul Bogdan Vasile, care nu va mai evolua din primăvară pentru alb-violeţi. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a venit de la Chindia Târgovişte în ianuarie anul trecut şi a jucat în 36 de meciuri pentru ASU Politehnica. În actualul sezon, el a evoluat în 9 partide. Născut la Lipova, Bogdan s-a format la Academia Gheorghe Hagi, şi a mai evoluat anterior la FC Voluntari, FC Viitorul, Chindia Târgovişte, Zimbru Chişinău şi Dunărea Călăraşi.

“A fost o perioadă foarte frumoasă din cariera şi din viaţa mea! Le transmit suporterilor să fie în continuare alături de băieţi, merită, sunt un grup extraordinar şi le doresc să îndeplinească dorinţa unui oraș întreg! Mulțumesc!”, a declarat Bogdan Vasile pentru site-ul oficial al grupării timișorene.

Clubul timişorean a ţinut să-i mulţumească tot prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială:

“Pe această cale îi mulţumim lui Bogdan pentru întreaga perioadă petrecută la clubul nostru, aportul adus la rezultatele alb-violeţilor, conduita sa ireproşabilă, în concordanţă cu valorile pe care le promovează Politehnica, şi îi dorim mult succes în continuare în carieră!”

Reunirea lotului formaţiei ASU Politehnica este programată în data de 5 ianuarie.

foto:sspolitehnica.ro