[AUDIO-FOTO] În ”Fabrica de bicicliști” au ajuns și adolescenții, beneficiari ai Fundației Humanitas Pro Deo Reșița

189

Proiectul ”Fabrica de bicicliști”, inițiat de Asociația Bile Attack Reșița a continuat cu o nouă etapă. Reprezentanții Asociației s-au întâlnit cu beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Fundația Humanitas Pro Deo și le-au explicat acestora regulile de circulație în calitate de bicicliști.  Adolescenții și copiii sunt doritori să ia parte la astfel de cursuri:

Mihai Lupșan, reprezentantul Asociației Bike Attack Reșița a vorbit despre această nouă etapă a proiectului:

“Ne întâlnim pentru a doua oară cu copiii de la Humanitas Pro Deo și le vorbim despre siguranța în trafic, reguli de circulație, să aibă grijă și la pietoni, să fie prudenți în trafic. Obiectivul nostru este să formăm acești tineri, care să fie conștienți de ce se află în jurul lor, de potențialul de recreere din jurul Reșiței, iar cu unii dintre ei mai interesați de această disciplină să-i sprijinim să urmeze o carieră în ciclism.Anul acesta nu mai avem planificate alte activitățí, dar vom relua activitatea în cadrul proiectului la primăvară”.

Cu câteva zile în urmă tinerii și copiii, care provin din familii nevoiașe, s-au întâlnit cu proaspătul medaliat european, ciclistul reșițean Daniel Crista, un adevărat exemplu că se pot obține performanțe mari și pe două roți.

1 COMENTARIU

  1. Luptați bicicliști pentru piste de biciclete adevărate nu bătaie de joc a primăriei care ne trimite în stradă unde ne așteptă mașinile criminale care dau în tine ìți poluează aerul care atentează la viață

Comentariile sunt închise.