Clinica de ATI a Spitalului Județean Timișoara a fost premiată, în semn de apreciere pentru sutele de vieți salvate

Finalul de an aduce în Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara un nou premiu care onorează instituția. Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă, condusă de profesorul universitar Dorel Săndesc a fost premiată în cadrul Galei Excelenței Bănățene cu distincția ,,SOLIDARITATEA GHEORGHE CIOBANU”, în semn de apreciere pentru sutele de vieți salvate de-a lungul acestui an dificil pentru umanitate și nu numai.

Am spus în repetate rânduri că sunt nespus de mândru de toți cei care lucrează în spital iar faptul că profesionalismul, devotamentul, priceperea, implicarea și puterea de muncă a tuturor este premiată și apreciată în întreaga țară, dovedește încă o dată că Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara este unul de top!

Felicitări echipei desăvârșite de la Terapie Intensivă pentru tot ceea ce fac, au depus un efort uriaș în toate aceste luni, zi de zi! Și felicitări domnului Profesor pentru toată activitatea, implicarea și păstorirea unui colectiv atât de performant! Mă înclin! Doamne ajută“, a scris pe pagina sa de socializare, managerul Raul Pătrașcu.

Cele mai citite

Related Articles