Echipa masculină de handbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru ultimele trei meciuri oficiale din 2020. Elevii lui Bojan Butulija au plecat la Sfântu Gheorghe, acolo unde vor întâlni joi formaţia HC Buzău 2012. Partida se va disputa în contul etapei a 13-a a Ligii Zimbrilor. CSM Reşiţa va rămâne apoi la Sfântu Gheorghe, pentru ultimele două jocuri din acest an. Pe 22 decembrie e programat meciul cu CSM Bacău, iar o zi mai târziu reşiţenii vor întâlni formaţia Magnum Botoşani. Antrenorul rosso-nerilor, Bojan Butulija, speră ca Reşiţa să obţină în sfârşit primele puncte în actualul sezon.

Din data de 17 până pe 23 decembrie urmează să jucăm ultimele trei partide din tur. Sigur că am pregătit meciurile bine, la fel ca şi pe celelalte care au fost până acum, dar din păcate n-a ieşit bine pentru noi. Sincer, ce avem de făcut este să dăm tot ce putem. Sigur că până acum nu a fost o stare foarte bună la echipă, pentru că am pierdut atâtea meciuri. La unele am fost aproape de un rezultat bun, la altele nu, dar chiar am zis jucătorilor că avem nevoie de o scânteie. Sper din tot sufletul ca asta să se întâmple în meciul care urmează. Cu toţii am făcut teste, am ieşit negativi şi mergem cu toată echipa”, a spus Bojan Butulija înaintea plecării spre Sfântu Gheorghe.

Partida HC Buzău – CSM Reşiţa se va disputa joi, de la ora 11.00. Din lotul reşiţean lipseşte doar Lucian Ignat, care e indisponibil din cauza unei accidentări la umăr. Începută astăzi cu primele trei jocuri, runda cu numărul 13 a fost cu ghinion pentru SCM Politehnica Timişoara, care a pierdut la un singur gol, scor 24-25, partida cu CSM Făgăraş.