Problemă rezolvată! Și cadrele medicale de la Spitalul Municipal Caransebeș vor primi voucherele de vacanță

Veste bună pentru angajaţii Spitalului Municipal din Caransebeş! Aceştia îşi vor primi voucherele de vacanţă până la finalul anului, după nenumărate demersuri cele două sindicate împreună cu managerul unităţii medicale au reuşit să rezolve şi această problemă.

În plus, cadrele medicale care îngrijesc bolnavii infectaţi cu SARS CoV-2 vor primi şi acel spor de risc de 85% dă asigurări managerul spitalului, Valentina David.

“Am avut o ședință cu liderii sindicatelor pentru că aici în spital avem două sindicate și am ajuns la un acord pentru voucherele de vacanță din 2020, pentru că suntem la finalul anului sperăm să ne încadrăm să le acordăm și acel spor de covid de 85%, se va acorda personalului medical din spital doar personalul TESA nu beneficiază de acest spor, iar voucherele de vacanță vor ajunge la toți cei 480 de angajați pe care-i are spitalul”, ne-a declarat managerul Spitalului Municipal din Caransebeș, Valentina David.

Vă reamintim că Organizaţia Sanitas din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţa Caransebeş a câştigat în primă instanţă, pentru cei 300 de membri de sindicat contravaloarea voucherelor de vacanţă pentru anul 2018. În trecut, angajaţii nu au intrat în posesia acestor tichete din cauza datoriilor pe care le avea spitalulul. Dacă istoria s-ar fi repetat, Sanitas ar fi deschis un nou proces spitalului pentru a apăra drepturile cadrelor medicale.

De același autor

Related Articles