Bărbat încătuşat de jandarmi după ce a fost găsit cu un cuţit de 30 cm asupra sa

Portul fără drept de obiecte periculoase şi ameninţări cu acte de violenţă sunt faptele constatate de jandarmi în cursul zilei de ieri.
Aflându-se în misiunea de patrulare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin jandarmii au sesizat faptul că, pe terasa unui bar din zona unei staţii de benzină, un bărbat discuta în mod aprins cu două persoane, ameninţându-le cu acte de violenţă. În momentul în care s-au apropiat, jandarmii au constatat că bărbatul avea în mână un cuţit în lungime de aproximativ 30 cm, cu care ameninţa un bărbat şi o femeie.
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că este vorba de un severinean în vârstă de de 43 de ani, care încerca să rezolve o situaţie cu nişte cunoştinţe. După ce a fost imobilizat şi deposedat de cuţitul cu care putea să rănească şi alte persoane, bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin în vederea continuării cercetărilor.
Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind faptele săvârşite, acte pe care le-au înaintat instituţiilor abilitate, pentru stabilirea întregii activităi infracţionale.

Informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi

Cele mai citite

Related Articles