Pandemia ne forțează în acest an să renunțăm la târgurile de Crăciun, la Revelion în aer liber sau la bucuria celor mici de a admira brazii de Crăciun de la concursul organizat în ultimii ani de Primăria Reșița. Am învățat să ne adaptăm totuși, așa că tradiționalul concurs Eco „Christmas Tree“ se va desfășura online.

Așadar, anul acesta Moșul lansează concursul brăduților ecologici în mediul online și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, diferența fiind faptul că brazii confecționați din materiale ecologice vor rămâne în casele voastre, iar noi îi vom admira și aprecia pe pagina primăriei Reșița. Premiul pus în joc în cadrul acestui concurs este un laptop.

Iată ce trebuie să faci!

Construiește acasă un brăduț din materiale reciclabile.

Trimite o poză clară cu tine și brăduțul ecologic, precum și câteva detalii suplimentare (nume, prenume, număr de telefon și materialele din care a fost confecționat) la adresa de email: ecochristmastree.resita@gmail.com, până la data de 17.12.2020, ora 00:00. Pozele vor fi postate pe pagina Primăriei Reșița, în data de 18.12.2020.

Invită-ți prietenii să aprecieze poza ta pentru a avea mai multe șanse de câștig.

Perioada în care poți primi like-uri este 18.12.2020 – 23.12.2020, ora 00:00.

În Ajunul Crăciunului, poza cu cele mai multe va fi declarată câștigătoare, iar Moș Crăciun va aduce premiul acasă câștigătorului, anunță Primăria Reșița pe pagina de Facebook.