Fostul mărşăluitor reşiţean Doru Ursu a intrat în marea familie ACS Mundo Reşiţa, unde va activa ca antrenor! Ursu s-a alăturat proiectului lansat de Lucian Dobre, care vizează depistarea şi formarea tinerelor talente din fotbalul cărășean. Deşi a făcut performanţă în atletism, Doru Ursu nu e la început de drum ca antrenor de fotbal. Fostul mare atlet se declară încântat de colaborarea cu ACS Mundo.

“Lucian Dobre mi-a dat şansa de a veni la ACS Mundo, şi îi mulţumesc pe această cale. Mulţumesc şi antrenorilor de la Mundo, care sunt alături de mine şi mă sprijină. Fiind atlet de performanţă, a fost destul de grea reorientarea mea spre fotbal. Dar, spre uimirea unora, eu am mai antrenat o echipă de fotbal, cea de la Humanitas ProDeo. Am antrenat-o timp de un an. Mi s-a oferit şansa în fotbal şi nu regret această decizie. Pe această cale, vreau să chem copiii spre ACS Mundo, am copii de la 5 la 10 ani. Voi activa la Reşiţa, dar am şi o echipă la Şoşdea. Am vorbit şi cu Lucian Dobre, ne propunem să facem performanţă, să scoatem fotbalişti de calitate. Având echipa de la Şoşdea, vreau să-i mulţumesc domnului primar pentru şansa oferită şi pentru ajutorul pe care îl acordă copiilor cu probleme materiale. Sunt mulţi copii care nu au posibilităţi, iar domnul primar vine în sprijinul nostru”, a declarat Doru Ursu.

 Multiplu campion național şi deţinător al unui titlu balcanic de juniori la marş, Doru Ursu este licenţiat în educație fizică și fotbal. Fostul mărşăluitor începe o nouă provocare alături de clubul ACS Mundo, care i-a urat pe pagina de socializare bun venit şi mult succes în antrenorat.