Grupul CEZ în România pune sub brad campania #ungestdebinenuepreascump și asigură mese calde pentru persoane defavorizate

Grupul CEZ în România pune sub brad campania #ungestdebinenuepreascump și asigură mese calde pentru persoane defavorizate din 9 județe, cu sprijinul Crucii Roșii Române

În apropierea sărbătorilor de iarnă, în perioada 15 – 31 decembrie, copii instituționalizați, victime ale violenței domestice, vârstnici sau familii sărace vor beneficia de mese calde formate din mic dejun, prânz și cină, pregătite de clienții CEZ din domeniul HoReCa. Scopul este de a dărui acestor oameni speranță și energie bună într-un context nesigur, în care este foarte important să rămânem #împreună.

Ca de fiecare dată, în luna decembrie transmiteam recunoștința noastră partenerilor care, pe tot parcursul anului, au pus umărul la susținerea activității CEZ în județele din aria de activitate.

De data aceasta, am decis să-i implicăm într-un mod diferit, invitându-i să accepte o provocare cu #energiepentrubine. Pe de-o parte am fost mereu alături de beneficiarii proiectelor Crucii Roșii Române, dar am fost cu sufletul alături și de domeniul HoReCa, în care regăsim mulți dintre partenerii noștri. Astfel, am decis să susținem grupurile vulnerabile, dar și business-urile locale și am creat campania #ungestdebinenuepreascump prin care ne propunem să ajungem la 270 de beneficiari.

Anul acesta, lumea în care trăim s-a schimbat complet, dar legătura pe care o avem cu oamenii din comunitate și cu partenerii noștri a devenit și mai puternică. Știm că împreună putem mai mult decât separat, așa că ne-am unit forțele cu Crucea Roșie Română și cu clienții HoReCa, arătând că #ungestdebinenuepreascump. Gestul nostru de bine în pragul sărbătorilor de iarnă este o masă sigură pentru persoanele din medii defavorizate.”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

Unul din efectele sociale imediate ale pandemiei este creșterea gradului de sărăciei a persoanelor din medii defavorizate. Asigurarea hranei zilnice a devenit pentru cei nevoiași cea mai mare provocare iar calitatea vieții acestora este grav afectată. Suntem recunoscători partenerului nostru CEZ România care se implică, pentru a doua oară în acest an, în problemele comunității aducând speranță și alinare celor care au cea mai mare nevoie.” – Ioan Silviu Lefter, Director General Crucea Roșie Română.

Partenerii locali sunt: Restaurant Papillon (Pitești), Shaaban (Craiova), Hotel Anna (Târgu Jiu), Restaurant Tropical (Drobeta Turnu Severin), Restaurant Bulevard (Slatina), Unicom (Alexandria), Motif (Reșița), Restaurant Byblos (Constanța), Levant – Restaurant Libanez (Râmnicu Vâlcea).

În Caraş-Severin beneficiari vor fi copiii din cadrul centrului de zi din Anina, aflați în situații de risc, care în cadrul centrului își pot face temele, mănâncă sau participă la activități.

De același autor

Related Articles