[AUDIO] ASU Politehnica Timişoara a pierdut duelul cu Rapidul. Dan Alexa: “Îmi pare rău pentru jucători, dar îi felicit pentru tot ce au realizat sezonul acesta”

164

Capul de afiş al ultimei etape disputate anul acesta în Liga a II-a de fotbal a fost duelul dintre ASU Politehnica Timişoara şi Rapid Bucureşti, două formaţii cu pretenţii în lupta pentru promovare. Meciul disputat pe arena Ştiinţa din oraşul de pe Bega a fost câştigat de Rapid cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Dandea şi Crişan, în minutele 6, respectiv 39. Deşi Poli n-a scos puncte din acest joc, antrenorul Dan Alexa şi-a felicitat jucătorii pentru parcursul bun din turul de campionat.

“Din păcate, suferim o înfrângere în ultimul joc. Îmi pare rău pentru jucători, pentru că, de foarte multe ori, ultima impresie rămâne. Ei nu merită lucrul ăsta, au reuşit un sezon fantastic şi pentru tot ce s-a întâmplat în anul acesta îi felicit. Sunt supărat că am început de la 0-1, iar într-un meci contra Rapidului n-ai voie să începi aşa”, a spus după joc antrenorul timişorenilor.

După victoria cu Poli, Rapidul totalizează 26 de puncte şi urcă pe locul trei al clasamentului. În ceea ce-i priveşte pe alb-violeţii timişoreni, aceştia rămân cu 24 de puncte şi încheie toamna competiţională pe poziţia a 5-a. Campionatul ligii secunde se va relua anul viitor în data de 20 februarie, când sunt programate jocurile etapei a 16-a. Poli va începe noul an cu un alt meci acasă, contra formaţiei SCM Gloria Buzău.

foto: Sebastian Tătaru