Prefectul Cristian Gâfu îndeamnă cărăşenii să iasă la vot!

Prefectul Cristian Gâfu îndeamnă cărăşenii să iasă la vot pentru că la închiderea secţiilor, la ora 21.00, judeţul Caraş-Severin să fie unul dintre judeţele fruntaşe ca şi procent la aceste alegeri parlamentare.

În contextul pandemiei de SARS CoV-2 cetăţenii sunt rugaţi să păstreze distanţa socială de cel puţin 1 metru atât în secţia de votare cât şi în faţa acesteia. Prefectul Cristian Gâfu:

În contextul pandemiei de COVID-19, Guvernul României, prin intermediul Institutiei Prefectului Caraş-Severin, a distribuit secţiilor de votare 125.000 de măşti de protecţie, 90.000 de perechi de mănuşi şi 1.050 litri de dezinfectant.

Prefectul de Caraş-Severin, Cristian Gâfu, roagă cetăţenii să iasă astăzi, într-un număr cât mai mare la vot deoarece instituţia pe care o conduce a asigurat toate produsele necesare de igienă pentru respectarea tuturor normelor în vigoare
în vederea combaterii virusului SARS CoV-2 iar cetăţenii vor fi în siguranţă, susţine acesta:

Pentru prima dată în România, alegerile se desfăşoară cu localităţi aflate în carantină din cauza numărului de îmbolnaviri de COVID-19, dar alegatorii se vor putea prezenta la urne fără să fie nevoiţi să dea o declaraţie pe propria răspundere, transmit autorităţile. Din fericire în judeţul Caraş-Severin, la ora actuală nu există nicio localitate carantinată.

Cetăţenii, aflaţi în carantină sau izolare la domiciliu din cauza SARS CoV 2, care au formulat cereri pentru a-şi exercita dreptul electoral, votează astăzi la alegerile parlamentare, cu urna specială, până la ora 21.00. Tot cu urna mobilă votează şi alegătorii care nu se pot deplasa la sediul secţiei de votare din cauză de boală sau invaliditate, cei care se află internaţi în spital sau execută o pedeapsă privativă de libertate.

Cele mai citite

Related Articles