CFR Cluj, joc modest în faţa bulgarilor de la CSKA. Calificarea în primăvara europeană se joacă în ultima etapă

107

Condusă de pe bancă de Valeriu Bordeanu, care a reprezentat soluţia de avarie după plecarea lui Dan Petrescu, CFR Cluj nu a reușit să o învingă pe CSKA Sofia. Dacă în tur a fost 2-0 pentru ardeleni, de această dată s-a terminat 0-0, după un joc modest al campioanei României. Deşi era deja eliminată din competiție, CSKA a avut iniţiativa în cea mai mare parte a timpului de joc, CFR mulțumindu-se în general cu acțiuni periculoase pe contraatac. În minutul 85, gazdele din Cluj au rămas şi cu un om în minus, ca urmare a eliminării lui Chipciu după o simulare. La finalul partidei, fundaşul Cristi Manea a apreciat că feroviarii puteau câştiga partida, şi s-a arătat în continuare optimist în privinţa şanselor de calificare pentru primăvara europeană.

“Eu cred că puteam câştiga meciul de astăzi dacă ne intrau ocaziile pe care le-am avut, pentru că au fost destul de clare. Dar asta este, mergem în Elveţia să dăm totul şi să câştigăm, pentru că nu am pierdut nimic. Într-un meci de fotbal se poate întâmpla orice, aşa că mergem acolo uniţi şi cu gândul la victorie”, a declarat Manea la Digisport.

Pentru a obține calificarea în șaisprezecimile Europa League, CFR Cluj are nevoie de victoria cu Young Boys Berna, meci programat în Elveția joia viitoare, de la 20:00.

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Chipciu, Djokovic, Păun – Rondon, Debeljuh, Pereira. Rezerve: Sandomierski, Deac, Ciobotariu, Latovlevici, Haiduc, Vojtus, Itu, Joca, Carnat
Antrenor: Valeriu Bordeanu

CSKA Sofia: Busatto – Antov, Mattheij, Zanev – Vion, Youga, Geferson, Carey – Sankhare – Sowe, Yomov. Rezerve: Iliev, Evtimov, Henrique, Beltrame, Keita, Penaranda, Mazikou, Turitsov, Tiago Rodrigues, Ahmedov, Galabov
Antrenor: Bruno Akrapovic

credit foto: Getty Images