[AUDIO] Campanie împotriva sedentarismului în pandemie. Învaţă să faci mişcare cu Mihai Petreanu, unul dintre cei mai buni instructori de fitness din ţară

Pandemia de COVID-19 ne-a schimbat multora dintre noi stilul de viaţă şi modul în care ne menţinem în formă. Antrenorii de fitness vin în sprijinul celor care dorescă să facă în continuare sport, atât de important în această perioadă pentru sănătatea fizică şi cea psihică.

De exemplu, Mihai Petreanu, unul dintre cei mai buni instructori de fitness din ţară, acreditat de Federația Internațională de Bodybuilding și Fitness s-a implicat într-o campanie online împotriva sedentarismului, care se adresează tuturor persoanelor, indiferent de pregătirea lor fizică, vârstă sau sex.

Încercăm să îi ajutăm pe cei care nu au posibilitatea să facă antrenamentele în perioada pandemiei, mai ales pe cei care sunt din localități unde sălile sunt închise. Pe platforma Casei de Cultură a Studenților din Reșița vor fi postate antrenamente cu explicarea fiecărui exercițiu în detaliu. Nu trebuie mai mult de un metru jumătate pentru a face exercițiile. Să nu se înțeleagă că facem antrenamente de performanță și mergem la nu știu ce competiții. Îi ajut pe cei care nu au posibilitatea și nu vor să meargă la sală să facă antrenamentele de acasă.

Campania împotriva sedentarismului în pandemie este derulată de către Casa de Cultură a Studenţilor din Reşiţa, sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde pe lângă sport şi lecţii de alimentaţie, nutriţie şi igienă corporală.