Cu ocazia Zilei Naționale a Romăniei, astăzi, 02 decembrie, în prezența Inspectorului Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Semenic,, al județului Caraș-Severin, locotenent-colonel Cozariuc George, avându-l ca invitat din partea Guvernului, pe Cristian Gâfu, prefect al județului Caraș-Severin, la sediul inspectoratului a avut loc un ceremonial militar.

Cu această ocazie au fost avansați în gradul următor, înainte de împlinirea stagiului minim în grad, un ofițer și 6 subofițeri care s-au remarcat și au obținut rezultate foarte bune in activitatea desfășurată.

Totodată, unui subofițer din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, pentru actiunea de salvare în timpul liber, a unei familii aflată în pericol ca urmare producerii unui accident rutier, i-a fost înmânată emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

ISU Caraş-Severin rămâne în slujba cetăţenilor şi continuă lupta alături de celelalte instituţii pentru prevenire şi stingerea incendiilor dar şi a noului coronavirus. Indiferent de oră, angajaţii ISU din judeţul nostru sunt mereu la datorie!