Accident în pădurea din Băile Herculane

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Caraş-Severin, a fost grav rănit vineri după-amiază după ce un arbore s-a prăbuşit peste el într-o pădure din localitatea Băile Herculane, victima fiind scoasă de sub copac de către membrii familiei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvare ale pompierilor militari, Ambulanţei, Poliţiei şi Salvamont. Persoana a fost preluată de salvatori în stare conştientă, cu un traumatism toracic forte, şi a fost transportată cu targa până la echipajul SAJ Caraş-Severin, în vederea acordării asistenţei medicale şi transportării acesteia la spital, a precizat ISU Caraş-Severin.

Transportul victimei s-a realizat cu ajutorul tărgii, salvatorii parcurgând circa un kilometru de drum print-o zonă greu accesibilă, până să ajungă la ambulanţa care l-a preluat pe rănit. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Cele mai citite

Related Articles