După o pauză de o lună de zile, s-au reluat şi întrecerile din primul eşalon al handbalului masculin românesc. În etapa cu numărul 11, rosso-nerii reşiţeni au avut astăzi un meci extrem de greu în compania formaţiei Potaissa Turda, una dintre cele mai solide grupări din Liga Zimbrilor. Fără punct câştigat în acest sezon, CSM Reşiţa n-a reuşit să producă marea surpriză în faţa echipei de pe locul trei. Potaissa a condus la pauză cu 22-12 şi s-a impus în final cu 35-25. O victorie meritată a handbalistilor din Turda, a recunoscut după joc antrenorul rosso-nerilor, Bojan Butulija.

„Diferenţa arată că ei au fost mai buni, au meritat victoria. Din păcate, noi nu am reuşit să facem ceea ce am vorbit înainte de meci. Am greşit exact în situaţiile despre care am vorbit şi pe care le-am pregătit. Îmi pare rău, din punctul meu de vedere, am pierdut deja jocul după primele 10 minute. Nu am avut destulă agresivitate în apărare în prima repriză. Ei au avut 14, iar noi 8 faulturi. În repriza a doua s-au schimbat un pic lucrurile din acest punct de vedere, am făcut 10 faulturi, deci am ajuns în total la 18, în comparaţie cu Turda, care a făcut 7. Pot să zic că am câştigat a doua repriză pe partea de apărare. Foarte multe goluri am primit însă în prima repriză pe contraatac. Când primeşti 10 goluri pe contre, 1 la 1 cu portarul, nu ai ce să mai faci, nu există nicio tactică”, a declarat Bojan Butulija.

 Reșița: Szopka, Simulescu – Kbilashvili 6, Orjonikidze 4, Kirsch 3, Jevtic 3, Starchenko 2, Milosevic 2, Bote 1, Mledenciu 1, Bahan 1, Belchite 1, Trifkovic 1, Vulpe, Bărbuș, Heimbach.

Etapa a 12-a a Ligii Zimbrilor este programată în data de 4 decembrie, când rosso-nerii vor avea ca adversară formaţia CSM Vaslui.