[AUDIO] Remiză echitabilă la Buftea. Rosso-nerii reşiţeni au luat un punct pe terenul Rapidului

352

Rapid Bucureşti – CSM Reşiţa, ultimul joc al etapei a 14-a, s-a disputat pe terenul Centrului Naţional de la Buftea, cu care rosso-nerii s-au familiarizat în ultimele zile: după deplasarea de la Farul, lotul reşiţean a poposit în capitală şi şi-a desfăşurat antrenamentele chiar pe această arenă. Jocul propriu-zis a fost unul echilibrat şi destul de închis, cu puţine ocazii notabile la cele două porţi. Cele mai bune momente ale Reşiţei au fost acelea din finalul primei reprize, când Buş şi Breşneni au trecut pe lângă deschiderea scorului. După pauză, elevii lui Alin Minteuan au cedat iniţiativa, dar au continuat să se apere exact, în faţa unei formaţii giuleştene care a dominat steril, fără să-şi creeze şanse mari de gol. Rapid Bucureşti – CSM Reşiţa, scor final 0-0, şi CSM Reşiţa obţine primul punct în deplasare din mandatul lui Minteuan. Un rezultat de moral, pe terenul unei echipe care venea după trei victorii consecutive.

Un punct meritat. Dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că am pierdut alte două. În opinia mea, meritam să câştigăm în seara asta, am avut ocazii. Am acceptat această dominare a Rapidului, ştiam că sunt extrem de puternici de la mijloc în sus. Am reuşit să-i surprindem şi pe fazele fixe, am avut, mă repet, oportunitatea de a înscrie, dar n-am făcut-o. Asta e, până la urmă mă bucur că n-am primit gol, pentru că în meciurile jucate în deplasare până acum am luat câte un gol, şi cu golul acela am şi pierdut. Ne întoarcem cu un punct din două deplasări, normal că nu sunt mulţumit, dar n-avem încotro, asta e. Am acceptat acest post, în primul rând am fost convins de preşedintele Cristi Bobar. Lotul m-a făcut să merg la Reşiţa. Bineînţeles că mai sunt probleme, sperăm să le corectăm pe parcurs. A fost grea deplasarea la Constanţa, cu 7 ore pe drum, dar aici ne-am odihnit un pic, am avut timp să pregătim mult mai bine acest joc. Dar trebuia să câştigăm astăzi”, a declarat după meci antrenorul Alin Minteuan.

CSM Reșița: Cobrea – Dudea (cpt.), L. Acka, Szijj, Danci, Breșneni, Dat, Dumitraș, Laur. Buș, Astafei, Bagherea. Rezerve: Zimmermann – D. Ciobanu, Rob. Boboc, Rasoveanu, N. Popescu, Chera, Brînzan, Matulevicius, Ad. Ilie

După această etapă, CSM Reşiţa se află pe locul 17, cu 15 puncte în cont. Următorul meci al rosso-nerilor este un derby bănăţean: pe 5 decembrie, formaţia reşiţeană va primi în Valea Domanului replica Ripensiei Timişoara.