[AUDIO] Rosso-nerii reşiţeni, pregătiţi să deraieze Rapidul! Cristian Bobar: “Privim înainte, nu avem motive să nu fim pozitivi”

409

Rosso-nerii reşiţeni au parte în aceste zile de cea mai lungă deplasare din toamna competiţională. Porniţi spre Constanţa încă de săptămâna trecută, fotbaliştii CSM-ului au pierdut din păcate meciul cu Farul – după care s-au cantonat în capitală, pentru a pregăti jocul cu Rapidul. Suntem plecaţi de o săptămână, şi ar fi păcat să ne întoarcem acasă fără puncte, spune preşedintele reşiţean Cristian Bobar.

“Am jucat la Farul, e păcat că am pierdut; din punctul meu de vedere şi un rezultat de egalitate era echitabil, dar ăsta este fotbalul. Jucăm joi la Rapid, tocmai din acest motiv am hotărât, împreună cu Alin Minteuan, să rămânem în Bucureşti, la Buftea, la centrul Naţionalei de tineret a României, exact unde se şi joacă meciul cu Rapid. Am făcut şi testele duminică, partea bună este că toţi jucătorii sunt negativi. Am făcut testele aici, în Bucureşti. Era foarte complicat să ne întoarcem de la Constanţa la Reşiţa, apoi să revenim marţi sau miercuri la Bucureşti, mai ales că aveam şi aceste testări. Acum este bine, băieţii au linişte, trebuie să fie concentraţi şi să abordăm cât se poate de serios meciul cu Rapid. Vă daţi seama, stăm o săptămână pe drumuri şi este păcat să ne întoarcem fără puncte acasă, indiferent cu ce echipă jucăm. În afara lui Caius Lungu, care are o accidentare mai serioasă şi va sta până la finalul turului, toţi jucătorii sunt la dispoziţia antrenorului. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Când pierzi un meci nu poţi să nu fii supărat. După înfrângerea cu Farul, chiar pot spune că nu i-am văzut niciodată pe băieţi atât de supăraţi în vestiar. Dar jocul nostru a fost unul bun, care ne dă speranţe, şi cred eu că Alin Minteuan a reuşit să ridice moralul băieţilor. Privim înainte, nu avem motive să nu fim pozitivi, trebuie să ne gândim că putem lua punct sau puncte, indiferent cu ce echipă din Liga a 2-a jucăm”, a declarat Cristian Bobar, preşedintele grupării CSM Reşiţa.

Partida Rapid Bucureşti – CSM Reşiţa se joacă în epilogul etapei cu numărul 14. Meciul este programat joi, de la ora 18.30, pe arena Centrului Naţional de Fotbal de la Buftea, acolo unde giuleştenii joacă meciurile de acasă. Înaintea acestei partide, Rapidul are 22 de puncte din 12 jocuri, în timp ce rosso-nerii reşiţeni totalizează 14 puncte, adunate din tot atâtea meciuri.

foto: Miruna Mihancea