Horoscop, 23 noiembrie 2020

Berbec

Te ingrijoreaza niste probleme de sanatate aparute peste noapte. Ai nevoie de odihna, asa ca ai decis sa mai astepti inainte sa iei masuri. Trebuie sa dormi mai mult decat in ultima perioada.

Taur

Iti doreai atat de mult o perioada in care sa stai singur, incat credeai ca va fi o experienta superba. Insa, atunci cand partenerul chiar ti-a dat spatiu, realizezi ca este mai frumos in doi.

Gemeni

Nu ai avut grija sa iti dozezi efortul asa cum ar fi trebuit. Acum corpul tau iti impune o perioada de repaus fortat.

Rac

Nu stii exact ce vrei, dar stii ca o sa faci niste schimbari prin casa. Pana iti vei putea permite niste modificari costisitoare, o iei pas cu pas.

Leu

Un prieten bun iti da o veste frumoasa. Te bucuri pentru el de parca esti chiar tu cel implicat in poveste.

Fecioara

Ti-ai facut un obicei foarte prost din a amana lucrurile. Nu stii cum sa gestionezi perfectionismul care te caracterizeaza. Simti ca, daca nu controlezi o situatie, rezultatul va fi dezastruos.

Balanta

Trebuie sa iti asculti mai des instinctul si inima. Se pare ca acum asta te scoate din niste probleme

Scorpion

Inca nu ai reusit sa iti gasesti drumul, dar iepurele poate sari de unde nu te astepti. Tine urechile ciulite.

Sagetator

Incepusei sa pui bazele unui nou proiect profesional, dar acum totul a stagnat. Trebuie sa reevaluezi prioritatile.

Capricorn

Cei din familie accepta acum ceea ce nu credeai ca poate fi tolerat. Sunteti intr-un echilibru emotional perfect in aceasta perioada.

Varsator

Ai talentul sa risipesti banii pe prostii. Trebuie sa ai mai multa grija cand faci cumparaturi. Nu inseamna ca nu iti mai faci si mici bucurii.

Pesti

Esti atat de prins de spiritul Sarbatorilor, incat nu iti mai sta gandul la nimic altceva. Deja incepi sa decorezi locuinta.

Cele mai citite

Related Articles