[AUDIO] Nu ai posibilitatea să adopţi? Vino la adăpostul Dogs Center Reşiţa şi ajută animalele abandonate o oră pe săptămână

Asociaţia Dogs Center Reşiţa derulează un proiect inedit intitulat “Ajută animalele abandonate o oră pe săptămână”, proiect care se adresează în special persoanelor care iubesc căţeii şi pisicile, dar nu au posibilitatea să adopte din motive diverse. Ele sunt aşteptate la adăpostul nou înfiinţat, unde zeci de animale aşteaptă o mângâiere.

Şi asta nu este tot, din primăvară vor fi organizate programe şcolare care să schimbe mentalitatea copiilor despre dreptul animalelor.

Preşedintele Asociaţiei Dogs Center Reşiţa, Loredana Palcovici: Cățeii și pisicuțele au nevoie să socializeze, să se obișnuiască cu oamenii, am avut cazuri în care doar pe mine mă acceptau și nu îi putem oferi spre adopție. Mulți căței așteaptă în adăpost ani de zile pentru a fi adoptați și nu se mai pot obișnui într-un apartament, când au stat ani de zile într-un țarc. Sperăm că vom avea mai mulți voluntari pentru a socializa cu aceste suflete părăsite, pentru a organiza programe școlare să schimbăm mentalitatea copiilor despre dreptul animalelor.

Cele mai citite

Related Articles