Laura Rus ratează meciul contra Croaţiei. Atacanta Naţionalei s-a accidentat în ultimul meci de campionat

71

Laura Rus şi-a făcut din nou datoria în meciul pe care echipa ei, Fortuna Becicherecu Mic, l-a disputat săptămâna aceasta, pe teren propriu, contra fetelor de la Vasas Femina Odorhei. Banăţencele s-au impus cu 2-1, graţie unei duble reuşite chiar de Laura Rus, care şi-a consolidat astfel poziţia fruntaşă în topul marcatoarelor din campionatul intern. Din păcate, după acest joc, Lala a acuzat o accidentare care nu-i va permite să onoreze ultima convocare la Naţională din acest an: pe 1 decembrie, tricolorele, fără Laura Rus în atac, vor juca în deplasare contra Croaţiei.
“Ultima perioadă a fost aglomerată, am avut patru meciuri în 12 zile, patru meciuri grele în care am depus un efort fizic foarte mare. Din păcate, la finalul meciului de ieri am resimțit dureri și nu pot onora convocarea pentru meciul din Croația, ultimul meci al Naționalei în acest an, din cauza unei accidentări. Voi fi cu sufletul alături de echipă! Naţionalei de fotbal feminin, mult succes!”, este mesajul pe care Laura Rus l-a postat pe contul ei de facebook.
Laura Rus, cea mai valoroasă fotbalistă din Banat şi una dintre cele mai bune jucătoare ale României, are parte de un sezon excelent. La Naţională a marcat în trei dintre cele patru partide susţinute de tricolore în această toamnă, iar în Liga 1 a reuşit să se desprindă în fruntea topului golgheterelor, cu 20 de goluri în 10 partide jucate pentru Fortuna Becicherecu Mic.