CARAŞ-SEVERIN: Cod galben de ninsori moderate cantitativ. Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori, valabil până sâmbătă, 21 noiembrie, ora 14.00, în 11 judeţe, între care şi Caraş-Severin.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben pentru în 11 judeţe (Alba, Dâmboviţa, Vâlcea, Argeş, Gorj, Braşov, Hunedoara, Cluj, Sibiu, Caraş-Severin, Sălaj). Avertizarea vizează fenomene meteorologice de precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, iar la munte treptat vor predomina ninsorile.

Dată fiind prognoza pentru următoarea perioadă, prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a verificat bazele de deszăpezire de la Caraşova, Caransebeş şi Slatina-Timiş, aparţinând Secţiei de Drumuri Naţionale Caransebeş, respectiv Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara. Gâfu s-a declarat mulţumit şi este optimist că în caz de intervenţii, operaţiunile vor decurge fără probleme.

Conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în zonele afectate, sunt rugaţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Cele mai citite

Related Articles