[AUDIO] După două victorii acasă, CSM Reşiţa speră să continue seria pozitivă la Farul Constanţa. Alin Minteuan avertizează: “Vom avea un meci extrem de greu”

587

După o săptămână perfectă, cu victorii pe teren propriu contra Concordiei Chiajna şi Universităţii Cluj, fotbaliştii rosso-neri se pregătesc pentru un nou meci în deplasare. La sfârşitul acestei săptămâni, reşiţenii vor evolua pe terenul Farului din Constanţa, o echipă de mijlocul clasamentului. După două succese consecutive acasă, principalul Alin Minteuan speră să continue seria bună la comanda Reşiţei cu un prim rezultat pozitiv afară. Rosso-nerii nu au însă o misiune uşoară, avertizează antrenorul care a readus CSM-ul pe linia de plutire.

“Avem un meci extrem de greu; nu că meciurile dinainte au fost uşoare, sau cele care vor veni nu vor fi la fel de grele, dar acesta este primul care urmează pentru noi. Farul n-a reuşit în ultimul joc să obţină măcar un punct din meciul cu Rapid, dar am văzut acel meci, Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă, şi ne va fi foarte greu, dacă nu vom aborda partida aşa cum am făcut-o în celelalte meciuri. Lotul este valid în proporţie de 99%, avem doar problema veche a lui Lungu, care are o entorsă la genunchi. În rest, toată lumea este OK. Aşa, mici probleme, mici lovituri bineînţeles că sunt inerente, dar în general suntem bine”, a spus Alin Minteuan.

Partida Farul Constanţa – CSM Reşiţa, joc din etapa a 13-a a ligii secunde, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena Farul. Înaintea acestui joc, rosso-nerii se află pe locul 16, cu 14 puncte, în timp ce gazdele din Constanţa ocupă locul 9, cu 17 puncte în cont.   

foto: Miruna Mihancea