Horoscop, 17 noiembrie 2020

Berbec

Ai o energie bună și asta o simt și cei din jurul tău, iar tu poti profita de asta daca ai de  facut o vanzare sau o negociere. Din punct de vedere al carierei unele lucruri trebuie un pic amânate, dar asta se va dovedi a fi bine pentru tine.

Taur

Desi unele conditii nu iti convin neaparat, anumite speculații acum te pot ajută să câștigi niște bani în plus, dar îți și testează nervii. Încearcă să rezolvi fiecare treaba la timpul ei, fără a-ți forță limitele.

Gemeni

Este important să comunici ceea ce îți dorești, deoarece doar așa partenerul de viață poate afla ce simți cu adevărat.

Rac

Anumite treburi restante acum trebuie rezolvate, iar asta îți va ocupă o bună parte a zilei. Astrele va sfătuiesc să comunicați cu partenerul de viață gândurile și ideile.

Leu

Familia are nevoie de atenția voastră, dar și voi aveți nevoie să vă încărcați cu energie pozitivă alături de ei. Încercați să vă ocupați de ceea ce aveți restant acum, pentru a nu lasă pe săptămâna viitoare.

Fecioara

Începeți să vă simțiți mai bine, dar totuși unele controale mai trebuie efectuate pentru a găsi un diagnostic sau un răspuns la problemele voastre. Acum e weekend, așa că încercați să faceți cât puteți din tot fără eforturi prea mari.

Balanță

Acum este un timp potrivit pentru a face noi planuri și pentru a încerca să vă stabiliți noi obiective. Astrele sunt de partea voastră și dacă vreți să începeți o dietă sau un nou regim alimentar.

Scorpion

Unele lucruri trebuie lăsate acolo unde sunt, nu neapărat dezgropate sau aduse din nou în discuție. Indicat ar fi că inainte de tot să vă gândiți bine la ce va doriți cu exactitate.

Săgetător

Timpul petrecut alături de cei dragi sau conversațiile lungi vă pot face bine și va pot accelera vindecarea. Oamenii noi aduc energii noi, deci nu ezitați măcar să stați de vorba la telefon, în timp ce va mai ocupați de anumite treburi.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a lua decizii care vă pot influența viața și chiar viitorul. Fie că prin gând  va trec niște idei, fie că vă sfătuiți cu partenerul de viață în privința unor alegeri, acestea par a fi foarte bune.

Vărsător

Timpul petrecut alături  de persoană iubita sau de cineva apropiat vă ajută în procesul vostru de vindecare, acceptare și  va dă o energie pozitivă. Nu uitați să vă întăriți sistemul imunitar.

Pești

Anumite persoane din anturajul vostru vă ajută să vedeți o altă perspectivă și vă binedispune acest lucru. Nu ezistati deci să apelați la persoane de încredere  dacă va aflați într-o dilema.

Cele mai citite

Related Articles