Horoscop, 16 noiembrie 2020

Berbec

Ai parte de niste vesti uriase pe plan financiar. Primesti o marire de salariu sau o mostenire din familie. Deja iti faci planuri mari.

Taur

Simti ca ti-ai gasit in sfarsit partenerul potrivit in persoana de langa tine. Va gasiti echilibrul perfect in relatie si parca va ghiciti gandurile reciproc.

Gemeni

Aranjasei toate lucrurile sa fie intr-o anumita ordine, dar cineva iti da o veste proasta in ultimul moment. Vei trece si peste asta.

Rac

Intri intr-un teritoriu necunoscut pe plan profesional. Te trezesti intr-o situatie dificila, dar te descurci de minune, iar asta iti da incredere in tine.

Leu

Familia iti este mai aproape ca niciodata, iar asta te bucura. Ascunzi insa un secret dureroş pe care iti este teama sa il impartasesti. Incearca sa ai mai multa incredere in cei dragi, iti vor doar binele.

Fecioara

Eforturile tale de la locul de munca sunt apreciate din plin, asa ca primesti bani in plus sau chiar o functie mai buna, la care visai de multa vreme.

Balanta

Ai tras din greu si ai facut sacrificii enorma ca sa ajungi unde esti acum. Din fericire, dupa munca vine si rasplata.

Scorpion

Astazi gasesti puterea sa ierti niste persoane care ti-au gresit mult in ultima perioada. Simti ca gestul tau te ajuta sa ai parte de liniste.

Sagetator

Te pregatesti pentru o schimbare in viata. Ori un loc de munca, o locuinta sau o reorientare pe plan profesional, orice varianta ar fi, iti aduce implinirea sufleteasca.

Capricorn

Iti pare rau ca nu ai evoluat mai mult in ceea ce priveste educatia. Cauti informatii despre cursuri de specialitate sau chiar despre o facultate.

Varsator

Ai multa energie si realizezi ca singura persoana care ti-a pus mereu piedici ai fost chiar tu. Este o zi potrivita pentru reorganizat planurile de viitor.

Pesti

Prietenii tai te sfatuiesc sa revii la pasiunile tale. Poate aceasta este calea sa iti regasesti linistea sufleteasca, in aceasta perioada agitata.

De același autor

Related Articles