În etapa a 9-a a Ligii I de fotbal feminin, echipa reşiţeană ACS Banat Girls a evoluat pe terenul formaţiei Piroş Security Arad, care a obţinut o victorie clară, cu scorul de 4-0. Un succes meritat al gazdelor, a recunoscut la final antrenorul reşiţean Daniel Amariei, care şi-a exprimat speranţa că echipa sa va trece cu bine peste momentele grele din finalul toamnei competiţionale.

“Nu aveam foarte multe aşteptări de la acest meci, am văzut şi rezultatul foarte bun pe care adversarele noastre l-au făcut în ultima etapă la Odorhei. Noi nu am venit după un rezultat bun, ne-a dărâmat înfrângerea cu AFC Fair-Play Bucureşti, joc pierdut în ultimul minut. Am reuşit să schimb un pic atitudinea fetelor, cred că am participat şi noi la acest spectacol fotbalistic, am avut un joc relativ bun. Întâmpinăm în continuare probleme, pe lângă cele financiare, care sunt tot mai grave, avem şi probleme de lot. Am avut două fete accidentate de sâmbătă, plus Panova, care era incertă. Am încercat şi astăzi să începem cu Panova, şi s-a dovedit că nu a fost refăcută complet. Sper să avem ce să afişăm şi la meciul de duminică, împotriva fetelor din Galaţi, şi după aceea să facem deplasarea la Alexandria. Vom vedea apoi ce este de făcut. Nu vrem să ne dăm răniţi în faţa nimănui, vrem să terminăm prima parte a campionatului. Ne pregătim pentru play-out şi ne dorim din tot sufletul să nu retrogradăm”, a declarat principalul reşiţean Daniel Amariei, la finalul jocului de la Arad.

După etapa a 9-a, Banat Girls ocupă locul 9 al clasamentului, cu 6 puncte în cont. În runda următoare, pe 15 noiembrie, ACS Banat Girls va juca acasă contra Universităţii Galaţi. Meciul se va juca de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

foto: ACS Banat Girls