Laura Rus, cea mai valoroasă exponentă a fotbalului bănăţean şi una dintre cele mai bune jucătoare ale României, are parte de un sezon excelent. La Naţională a marcat în trei dintre cele patru partide susţinute de tricolore în această toamnă, iar în campionatul intern, Lala a reuşit să se desprindă în fruntea topului golgheterelor, cu 15 goluri înscrise în 7 partide pentru Fortuna Becicherecu Mic. La ultimul joc, susţinut de Fortuna pe teren propriu contra Universităţii Galaţi, Laura Rus şi-a trecut în cont un hattrick, dar şi o fază superbă din care a marcat golul doi al echipei sale.

Şi pentru că fotbalul fără fani nu are acelaşi farmec, Laura Rus caută mereu contactul cu suporterii. Lor le este adresat şi concursul pe care cunoscuta fotbalistă l-a lansat pe contul ei de facebook.

“Fotbalul este viaţa mea, fericirea, tristeţea, bucuria de a ieşi pe teren şi a da tot ce e mai bun din mine. Fotbalul mă defineşte, dă sens vieţii mele, dar mai ales mă face să port un zâmbet pe faţă chiar şi atunci când nu mai am puterea de a zâmbi. Lasă un comentariu la această postare până joi seara, la ora 20:00, în care să spui ce înseamnă pentru tine fotbalul! Vineri voi alege comentariul care îmi place cel mai mult, iar autorul va primi tricoul meu de joc de la Fortuna Becicherecu Mic”, este provocarea Laurei Rus.