[AUDIO] Alin Minteuan, noul antrenor de la CSM Reșița: putem redresa situația împreună cu jucătorii, dar aceștia să nu uite că fotbalul se joacă cu sacrificiu și că trebuie să dea totul pe teren

Tehnicianul Alin Minteuan a condus primele antrenamente ale formației din Valea Domanului. Echipa pregătește următorul joc din campionat care va fi în deplasare la CS Mioveni, formație al cărei antrenor este acum Alexandru Pelici.

Există anumite probleme, dar situația se poate redresa împreună cu jucătorii. Am văzut o reacție fantastică din partea lor”, spune noul antrenor al fotbaliștilor de la CSM Reșița, Alin Minteuan:

„Sunt anumite probleme pentru că dacă nu erau, astăzi nu mai eram aici. Am găsit probleme, echipa este într-o situație mai delicată, cu un punctaj destul de slab. Programul pe care-l avem este unul destul de greu, dar am mare încredere în băieți. Înainte să vin la Reșița am analizat un pic lotul acestei echipe și am văzut că sunt mulți jucători care au evoluat la nivel de primă ligă. Nu-mi pare rău că am semnat cu Reșița și după primele două antrenamente am văzut o reacție fantastică din partea jucătorilor. Acest lucru mă bucură și 100% îmi dă încredere pentru primul meci. Nu mă interesează în acest moment jocul echipei, ci rezultatele. În acest moment trebuie să adunăm puncte. Primul obiectiv al meu este să aduc zâmbetul pe fața jucătorilor. Am avut niște discuții cu ei și i-am văzut cu capul în pământ. Acest lucru în sport nu există. Trebuie să facă cu plăcere această meserie. Acest lucru am încercat să fac și în mare parte cred că am reușit. Trebuie să așteptăm să vină și rezultatele, care nu vor veni dacă nu vom fi 100% motivați. Avem sprijinul conducerii, dar totul depinde de ei. Noi antrenorii, conducătorii și cei de la club suntem în slujba jucătorilor. Reșița are un public fantastic, țin minte de pe vremea când eram jucător, dar totul ține de rezultate. Fără rezultate nu se poate construi nimic. La meciul de sâmbătă îmi doresc să-i văd pe jucători că evoluează cu plăcere. Vreau să vad că nu și-au ales această meserie în zadar. Lotul este cam complet, am înțeles că mai sunt 2 jucători care încă n-au scăpat de acest virus. Acka este suspendat, în rest toată lumea este bine. Vreau să-i asigur pe suporteri că am venit aici să construiesc ceva și mă voi implica 100%. Îi asigur că voi face tot ceea ce va depinde de mine. Și fotbaliștii vor face la el. Cât timp voi fi eu la Reșița jucătorii vor da totul la fiecare meci. Nu cred că va exista vreun fotbalist care atunci când va ieși de pe teren să nu aibă echipamentul murdar. Fotbalul se joacă cu sacrificiu”, a afirmat astăzi Alin Minteuan, noul antrenor al CSM Reșița.

CSM Reșița va evolua în deplasare împotriva echipei CS Mioveni, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11.00.

De același autor

Related Articles