Se scot la licitaţie locurile de parcare nou create pe strada George Enescu

Primăria Reşiţa organizează licitaţie publică pentru distribuirea locurilor de parcare de pe strada George Enescu. Cetăţenii care locuiesc în această zonă pot depune cereri de astăzi şi până în 6 noiembrie, la Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privaţ cu sediul pe strada Petru Maior , nr.2.

Depunerea cererilor în vederea participării la licitația publică pentru locurile de parcare nou amenajate în parcările de reședință/domiciliu se poate efectua în perioada 26.10.2020 – 06.11.2020, la Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița, str. P. Maior , nr.2, etajul 1, Registratură. Posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință, și nu achită taxa de parcare aferentă vor fi sancționați contravențional cu amendă de la 200 la 500 lei, conform H.C.L. Nr.106 din 20.03.2020, privind aprobarea Regulamentului pentru utilizarea parcărilor publice de reședință/domiciliu situate pe domeniului public al Municipiului Reșița.

Amintim că parcarea de pe strada George Enescu este nou amenajată în cadrul proiectului european ce prevede modernizarea a şase străzi din Lunca Pomostului.

FOTO: I love you Resita

Cele mai citite

Related Articles