Horoscop, 26 octombrie 2020

BERBEC

Apreciaza mai mult lucrurile bune pe care ti le ofera viata, nu lasa anumite amintiri de care nu esti prea mandru/a sa te amarasca. A venit timpul sa intorci pagina si sa privesti doar spre viitor!

TAUR

Daca prietenii iti propun sa iesi in seara asta, accepta invitatia. Vei cunoaste persoane care pot deveni foarte importante pentru tine. Bucura-te de toate, dar nu te culca prea tarziu. Daca esti implicat/a intr-o relatie, pregateste un moment special pentru amandoi.

GEMENI

Chiar daca ai un loc de munca stabil in care te simti confortabil, il poti imbunatati oricand. Foarte curand vei avea aceasta oportunitate. De asemenea, poti descoperi ca acea scurta calatorie la care visezi nu este atat de departe de a deveni realitate.

RAC

Pe plan sentimental, daca vrei sa dai o nota romantica relatiei tale, pregateste o cina la lumina lumanarilor si surprinde-ti partenerul/a. Va fi o seara de neuitat!

LEU

Incepand de astazi, o conjunctie astrala va avea o influenta foarte benefica asupra ta. Incepi o noua etapa a vietii tale. Acum este momentul sa redobandesti gustul pentru lucrurile simple, sa te entuziasmezi si sa visezi din nou.

FECIOARA

Pentru a trai momente bune, trebuie sa lasi temerile si nesigurantele deoparte si sa te pregatesti sa vezi viata dintr-o alta perspectiva. In ceea ce priveste dragostea, daca ti se pare ca a disparut scanteia din cuplu, poate ca este timpul sa aduci putina nebunie in dormitor.

BALANTA

Chiar daca esti tentat/a sa iti parasesti partenerul/a, este mai bine sa eviti deciziile radicale astazi. Cu siguranta maine vei vedea altfel lucrurile si ai putea regreta ca ai actionat impulsiv.

SCORPION

E nevoie de mai mult timp de calitate alaturi de persoana pe care o iubesti. Uiti sa te pui in pielea ei cand iti povesteste despre grijile si problemele ei. Esti prea absorbit/a de tine.

SAGETATOR

Diverse situatii te-au lasat complet fara energie. Nu te afli in cel mai bun moment al tau, fapt pentru care astrele iti recomanda sa nu te ocupi de lucruri importante la locul de munca. Trebuie sa iti reincarci bateriile si apoi sa revii in forta. Stai linistit/a, nu vei pierde nimic!

CAPRICORN

La locul de munca trebuie sa fii mai activ/a sau cel putin la fel ca si pana acum, deoarece ti se pregateste o promovare care este in pericol daca nu iti manifesti interesul obisnuit. In dragoste, e posibil sa te indragostesti de cine nu trebuie.

VARSATOR

Te simti multumit/a de rezultatele pe care le-ai obtinut in domeniul profesional. Fara a te lauda, iti poti permite acum sa te relaxezi si sa te bucuri de toate lucrurile bune care abia incep sa vina in viata ta. Acesta este si momentul pentru acea afacere sau acel proiect care implica un anumit risc pe care nu ti-l permiteai pana acum.

PESTI

Lasa-te ghidat/a de intuitie, deoarece aceasta te va ghida pe calea cea buna in ceea ce priveste cariera. In dragoste, esti indragostit pana peste cap de cineva, dar te si ingrijoreaza faptul ca programele voastre sunt incompatibile.

De același autor

Related Articles