[FOTO] A fost sâmbăta accidentelor. Mai multe persoane au fost rănite

Două dintre accidentele rutiere s-au produs pe DN 6.

În zona localității Armeniș au intrat în coliziune un autoturism, o camionetă şi un TIR. În urma accidentului, doi bărbaţi au fost răniţi. Unul dintre ei a avut traumatisme la membrele inferioare, fiind preluat  de echipajul SMURD. Cea de-a doua victimă a fost rănită mai grav, având traumatism cervical, la nivelul bazinului şi la membrele inferioare, fiind transportată la spital de echipajul SAJ.

La locul accidentului au intervenit pompierii din Caransebeş, echipaje de la poliţie, dar şi de la Secţia de Drumuri Naţionale Caransebeş.

Un al doilea accident rutier, s-a anuntat prin apel 112, în zona localității Sacu, unde două autoturisme s-au ciocnit. Şi acolo a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, un echipaj SAJ și unul al IPJ.

O persoană a fost rănită şi în accidentul rutier produs pe Drumul comunal 13, în satul Poiana. Un bărbat de 55 de ani din Caransebeș aflat pe un moped a fost acrăşat de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Luncavița.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre conducătorii de vehicule nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, iar mopedul nu figura înmatriculat sau înregistrat în circulație”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Alina Boeru.

De același autor

Related Articles