[AUDIO] Handbaliştii rosso-neri sunt pregătiţi pentru duelul cu CSU Suceava. Bojan Butulija se va putea baza şi pe jucătorii georgieni

Fără puncte câştigate în primele 9 etape ale Ligii Zimbrilor, handbaliştii rosso-neri speră ca runda cu numărul 10 să fie, în sfârşit, cu noroc. În etapa care se desfăşoară tot sub formă de turneu, CSM Reşiţa va înfrunta la Sfântu Gheorghe formaţia CSU din Suceava, o altă grupare cantonată în zona inferioară a clasamentului. Cea mai bună veste din tabăra rosso-nerilor este aceea că toţi handbaliştii au avut rezultate negative la ultimul test COVID. Antrenorul Bojan Butulija speră ca elevii săi să obţină mâine prima victorie, cu atât mai mult cu cât echipa se va bucura, pentru prima oară, şi de aportul celor doi  jucători georgieni.

“Situaţia lotului este foarte bună, jucătorii care au fost pozitivi au revenit, au ieşit din izolare şi au avut teste negative. Acum sunt alături de noi. În plus, am rezolvat şi actele georgienilor, va fi primul meci pe care îl abordăm în formulă completă şi avem toate şansele să câştigăm. Eu nu mă uit prea mult la situaţia din clasament a adversarelor; oricum, şi în partidele pe care le-am pierdut cu echipele candidate la primele 5-6 locuri am avut momente bune. Am pregătit acest joc foarte bine, suntem o echipă bună când avem lotul complet şi eu sper ca mâine să ne arătăm valoarea”, a declarat antrenorul Bojan Butulija.

Partida CSM Reşiţa – CSU Suceava se va disputa vineri, de la ora 11.00. Rosso-nerii abordează meciul din postura de lanternă roşie, fără puncte în cont, în timp ce formaţia suceveană se află pe locul 12, cu 5 puncte adunate din 8 meciuri. Programul complet al rundei de mâine este următorul:

Magnum Botoşani – Potaissa Turda

CSM Reşiţa – CSU Suceava

CSM Bacău – CSM Vaslui

Dunărea Călăraşi – Steaua Bucureşti

CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti

CSM Focşani 2007 – HC Buzău 2012

Alte două partide, Dobrogea Sud Constanţa – CSM Făgăraş şi Minaur Baia Mare – Politehnica Timişoara, nu se vor disputa, deoarece formaţiile din Timişoara şi Făgăraş au anunţat că au noi cazuri de COVID şi nu se vor prezenta la turneu.

De același autor

Related Articles