Un nou focar de coronavirus a fost identificat la Centrul OncoHelp Timișoara. 13 pacienţi şi 13 cadre medicale au Covid-19

Un nou focar de SARS CoV-2  a fost identificat la Centrul OncoHelp din Timișoara. De această dată 13 pacienţi şi 13 cadre medicale au covid-19 și cifrele sunt într-o continuă schimbare pentru că se fac teste și se acționează pentru stingerea acestui focar.

Și în luna iulie a existat un focar de covid dar unitatea medicală a acționat și a reușit să rezolve rapid problema.

Pentru moment, activitatea spitalului a fost limitată.

Din păcate ne confruntăm cu un nou focar la distanță de 2 luni de la primul focar din secția de Oncologie, de data aceasta focarul a apărut în secția de Paliative, la etajul 3 al clinicii, aici unde se află și secția de Hematologie. La ora actuală focarul s-a extins, avem 13 cadre medicale și 13 pacienți infectați cu noul coronavirus. Încercăm rapid să stingem acest focar am luat toate măsurile necesare. Din păcate a trebuit să limităm activitatea spitalului, am oprit internările pentru Paliative, trebuie să limităm și activitatea pe Oncologie până la stingerea focarului, facem tot posibilul să rezolvăm această problemă”, ne-a declarat Valeriu Borugă.

Tot astăzi și o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă va face un control la Spitalul Onco Help pentru a descoperi motivele izbucnirii noului focar de SARS CoV 2.

Cele mai citite

Related Articles