[VIDEO-AUDIO] Liliana Dragomir a realizat un nou record personal la Mondialul de semimaraton!

Localitatea poloneză Gdynia a găzduit, la sfârşit de săptămână, întrecerile Campionatului Mondial de semimaraton. Printre cei şase atleţi care au reprezentat România la singura competiţie mondială de atletism organizată anul acesta s-a numărat şi caransebeşeanca Liliana Dragomir, care a reuşit un nou Personal Best pe această distanţă. Liliana a parcurs cei 21,097 km într-o oră, 14 minute şi 2 secunde.

”M-am simțit excelent în cursă”, spune Liliana Dragomir:

https://www.facebook.com/WorldAthletics/videos/4561959430544681

Șeful delegației României la Gdynia a fost Călin Mihai Dragomir, antrenorul Lilianei Dragomir și sotul acesteia:

La individual, patru dintre cei șase atleți români au obținut PB-uri la finalul cursei din Polonia. Rezultatele complete ale delegației noastre în probele individuale au fost următoarele:
Feminin: Roxana Rotaru – locul 69 (1:13:45 – PB), Liliana Maria Dragomir – locul 71 (1:14:02 – PB), Elena Adelina Panaet – locul 83 (1:15:33 – PB), Adela Paulina Bălțoi – locul 95 (1:19:02 – SB) și Adriana Nelson – DNF.
Masculin: Nicolae Soare – locul 63 (1:03:14 – PB).
Șeful delegației României la Gdynia a fost Călin Mihai Dragomir. La competiţia din Polonia, alături de atleţii României, s-a aflat şi fosta mare campioană Constantina Diță, care a participat în calitate de ambasadoare a Campionatului Mondial de semimaraton de la Gdynia.

În întrecerea feminină pe echipe, România s-a clasat pe locul 17. De remarcat că în proba individuală la feminin s-a impus kenyanca Peres Jepchirchir, cu un nou record mondial: 1:05:16!

foto: facebook Liliana Maria Dragomir

Cele mai citite

Related Articles