[AUDIO] Duelul nou-promovatelor în Liga I feminină: Carmen Bucureşti şi ACS Banat Girls se înfruntă în capitală

După ce au câştigat experienţă din confruntarea cu vedetele de la Universitatea Olimpia Cluj, fetele din Banat întâlnesc din nou un adversar de valoare apropiată: duminică, în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal feminin, reşiţencele vor evolua pe terenul formaţiei Carmen Bucureşti, o altă prezenţă nouă în primul eşalon. Antrenorul Daniel Amariei crede că fetele din Banat pot aduce puncte din capitală.

“Urmează o deplasare la Carmen Bucureşti, o echipă nou-promovată, la fel ca noi, dar care a avut un parcurs mai bun decât noi. Bine, ele au şi întâlnit echipe mai accesibile. Noi, în primele etape am întâlnit formaţiile aflate anul trecut pe podium, şi ne-a fost foarte greu să acumulăm puncte. Dar acum avem un moral bun, nu mai avem probleme cu testările, mergem încrezători la Bucureşti, unde sperăm să obţinem punct sau puncte. Vă daţi seama, jucăm fiecare meci la victorie. Încercăm să creştem de la joc la joc, şi cred că se vede o îmbunătăţire faţă de primul joc, când a existat practic doar echipa din Becicherec pe teren. Am crescut de la meci la meci  şi am făcut partide tot mai bune”, a declarat antrenorul reşiţean Daniel Amariei.

Din păcate, ACS Banat Girls are câteva probleme de lot, şi nu din cauza coronavirusului. Toate fetele au avut teste negative, dar vedeta echipei reşiţene, Margarita Panova, e incertă din cauza unei accidentări uşoare. De asemenea, Francesca Kovacs este bolnavă, dar nu e vorba despre COVID, iar Mădălina Gânju a fost exclusă din lot din cauza indisciplinei. În această dimineaţă, lotul ACS Banat Girls a plecat spre capitală. Partida Carmen Bucureşti – Banat Girls se va disputa duminică, de la ora 11.00, pe arena Ion Ţiriac. Înaintea acestui meci, Carmen Bucureşti ocupă locul 5 al clasamentului, cu 9 puncte, în timp ce formaţia reşiţeană se află pe poziţia a 9-a, cu 6 puncte în cont.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles