[FOTO-AUDIO] Progresul Ezeriș, înfrângere în deplasare la ASC Politehnica Timişoara, după un meci cu momente tensionate

412

Echipa de fotbal Progresul Ezeriş a pierdut meciul disputat vineri, 16 octombrie pe terenul formaţiei ASC Politehnica Timişoara, în etapa a 6-a a Ligii a III-a de fotbal. Jocul desfăşurat pe stadionul Electrica din Timişoara s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea gazdelor, care s-au impus prin golurile marcate de Dincă, în minutul 36, şi Sporin, in minutul 60.  

A fost un meci disputat, un meci tare, câteodată chiar la limita regulamentului. Probabil pe fond de oboseală, şi la noi şi la gazde, nu am gestionat bine anumite faze. Un joc greu, aşa cum ne aşteptam; până la urmă gazdele au învins, deşi, dacă noi am fi egalat la scorul de 1-0 în urma ocaziei lui Beloescu, cred că puteam chiar câştiga. Dar asta a fost soarta jocului, mergem înainte. A fost şi un moment tensionat prin minutul 65: după ce fotbalistul nostru Jula a fost schimbat, el a fost înjurat şi scuipat din tribună, se pare de către un jucător al Politehnicii. Nu ştiu deocamdată sigur cine a fost acel individ cu un comportament de golan. Apoi, a intrat şi pe teren, a încercat să îl şi lovească pe jucătorul nostru, i-a dat şi un pumn sau doi. E păcat că la un joc de fotbal avem parte de asemenea manifestări ale unor oameni care parcă au trăit în junglă. În altă ordine de idei, felicităm Politehnica pentru victorie şi le dorim succes pe mai departe. Acum, după o sarabandă de jocuri în deplasare, ne pregătim din nou pentru un meci acasă, contra formaţiei din Cermei. Un joc pe care trebuie neapărat să-l câştigăm, noi fiind vecini de clasament cu echipa din judeţul Arad”, a declarat Cristian Şodâncă, preşedintele Progresului Ezeriş.

La faza cu incidentul petrecut în minutul 65, jucătorul timișorean l-a lovit și pe președintele clubului cărășean, Cristian Șodâncă încercând să-l oprească din a-l lovi pe fotbalistul de la Progresul Ezeriș.

La ACS Progresul Ezeriș au evoluat: Cristian Birăescu – Ionuț Mărgan (min. 84, Ilie Simion), Sergiu Rimovecz, Milan Cheda (min 84, Rafael Hrudei), Marius Musteța – Dănuț Drăgoi, Takenori Kawagoe (min. 30, Adrian Petruț)-  Marian Musteța, Nicolae Jula (min. 64, Bogdan Dragomir), Victor Lolea – George Beloescu.

După 6 runde, Progresul Ezeriş rămâne pe poziţia a 8-a a clasamentului, cu 3 puncte în cont.

Tot vineri s-a disputat în seria a 8-a meciul Şoimii Lipova – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, partidă încheiată la egalitate, 1-1.

În etapa viitoare, pe 24 octombrie, Progresul Ezeriş va evolua pe teren propriu, la Caransebeş, contra ultimei clasate, Gloria Lunca Teuz Cermei.

sursa foto: Miruna Mihancea