Reținut pentru că ar fi tâlhărit un bărbat, sustrăgându-i o sumă de bani

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa au reținut în cursul nopții, pe baza de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, un tânăr de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ieri, 14 octombrie, în jurul orei 21.40, Secția 5 Poliție Rurală Bocșa a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 46 de ani din localitatea Biniș despre faptul că  a fost agresat fizic de o persoană,  care i-a sustras banii din buzunar.

Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au stabilit că în timp ce se deplasa pe stradă în localitatea Biniș, bărbatul de 46 de ani ar fi fost trântit la pământ, fără a fi lovit, de un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate, care i-ar fi sustras din buzunarul hainei suma de 10 lei, prejudiciu care a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Cele mai citite

Related Articles