[AUDIO] Progresul Ezeriş pleacă iar după puncte. De data aceasta, la Ghiroda!

La doar patru zile după prima victorie obţinută în Liga a III-a, nou-promovata Progresul Ezeriş pleacă iar după puncte. În această după-amiază, fotbaliştii pregătiţi de antrenorul Adrian Enăşescu vor fi oaspeţii formaţiei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, grupare pe care cărăşenii o înfruntă într-un meci restant din etapa a 3-a a competiţiei. Jocul care trebuia să aibă loc pe 26 septembrie a fost reprogramat din cauza cazurilor de COVID depistate atunci la Progresul. Între timp, ezerişenii şi-au rezolvat problemele, şi-au întărit lotul cu câţiva jucători de valoare şi sunt gata să reediteze jocul bun prestat la Becicherecu Mic. Adrian Enăşescu speră ca elevii săi să aducă cel puţin un punct de la Ghiroda.

“Ţinând cont că am reuşit să acumulăm primele trei puncte, şi totodată să marcăm primele noastre goluri – ele au coincis şi cu victoria – sperăm să reuşim scoatem maximum din partida de la Ghiroda. Dar nici dacă am lua un punct nu ar fi rău, ne-am mulţumi şi cu atât, fiind la început de drum în Liga a III-a. Moralul e foarte bun, băieţii sunt hotărâţi să facă jocuri bune, s-au pregătit bine, îi simt pozitivi, îi simt dornici de a acumula puncte. Mai ales cei care au venit recent, au restanţe, poliţe cu anumite echipe, şi vor să adune puncte. Chiar zicea George Beloescu că are o statistică neagră la Ghiroda, că nu a câştigat niciodată acolo. I-am spus: hai să schimbăm statistica asta acum”, a declarat Adrian Enăşescu, antrenorul Progresului Ezeriş.

Partida CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACS Progresul Ezeriş se dispută astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul “Emilian Pavel” din Ghiroda. Înaintea acestui joc, gazdele din Ghiroda ocupă locul 5 în serie, cu 8 puncte, în timp ce formaţia cărăşeană se află pe 8, cu 3 puncte în cont. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Arad condusă de centralul Florin Jurca.

foto: Miruna Mihancea

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles