[FOTO-AUDIO] Concurs de verificare pentru gimnastele de ritmică de la CSS Reșița înaintea Campionatelor Naționale

La Reșița s-a desfășurat ”Cupa toamnei” la gimnastică ritmică, la care au participat sportive de la CSS Reșița. Este o competiție organizată de Direcția pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și a reprezentat o verificare înaintea Campionatelor Naționale de la Ploiești. Au concurat sportivele: Daliana Făgăraș, Ariana Timișan, Rebeca Grădinaru, Sofia Perneu, Ana Mihalache, Alexia Lațcu, Briana Birta, Larisa Ristea și Cătălina Anghelina.

”Competiția a fost găzduită de sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 9 și au participat 9 din 12 sportive, restul având probleme de sănătate. Ne pregătim pentru Campionatul Național de junioare și senioare , unde vom participa cu zece sportive legitimate și sperăm că această competiție va avea loc. Ne era dor de competiții oficiale și sper că vom avea ocazia să participăm. Ne-am antrenat respectând toate măsurile impuse, iar părinții ne-au ajutat să asigurăm dezinfectarea sălii. Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin a fost alături de sportive și antrenoare cu premii”, a afirmat antrenoarea reșițencelor, Luminița Lațcu.

Campionatele Naționale de gimnastică ritmică pentru junioare și senioare sunt programate în perioada 22-25 octombrie la Ploiești.

De același autor

Related Articles