Horoscop, 12 octombrie 2020

Urmează o săptămână intensă pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Este o perioada excelenta din toate punctele de vedere. In viata amoroasa, totul merge perfect. In plus, primesti o suma mare de bani.

Taur

Te confrunti cu niste momente dificile din cauza unor probleme in familie. Nu reusesti nici sa faci rost de bani asa cum ti-ai propus.

Gemeni

Iti pui niste semne de intrebare in privinta vietii sentimentale. Simti ca relatia ta nu mai functioneaza cum iti doresti tu.

Rac

Nu stai bine la capitolul iubire, in aceasta saptamana. Comunicarea cu partenerul de viata lasa de dorit, din pacate.

Leu

Ai parte de o saptamana grozava, dar nu scapi de pericol. O persoana in care aveai incredere incearca sa te pacaleasca.

Fecioara

Daca esti singur, vei avea mari sanse sa intalnesti dragostea. Nu ai liniste din cauza banilor, dar vin vremuri mai bune in curand.

Balanta

A venit vremea sa renunti la trecut si la relatiile toxice. Daca judeci cu grija fiecare mutare, urmeaza niste surprize placute in viata ta.

Scorpion

Ai parte de armonie si liniste in casa. Vei avea nevoie de un imprumut, dar trebuie calculat cu grija. Nu te intinde mai mult decat duce plapuma.

Sagetator

Ai parte de pasiune in cuplu, iar la locul de munca vei castiga niste bani in plus. Ai sansa sa fii chiar promovat pe un post bun.

Capricorn

Esti prea impulsiv cand vine vorba despre cumparaturi. Arunci banii pe fereastra pe niste lucruri inutile.

Varsator

Ai pus prea mult locul de munca pe primul plan. Trebuie sa te ocupi mai mult de persoana iubita. Ia o zi de pauza si stai cu partenerul de viata.

Pesti

Ai ajuns sa te cunosti destul de bine. Acum analizezi limpede anumite situatii. Esti extrem de creativ si de original.

De același autor

Related Articles