CSM Reşiţa, fără succes în Liga Zimbrilor. Rosso-nerii au pierdut la limită şi duelul cu CSM Făgăraş

În etapa a 8-a a Ligii Zimbrilor, rosso-nerii reşiţeni au primit replica formaţiei CSM Făgăraş, o altă echipă cu un start modest în campionat. Fără victorie după 7 etape, Reşiţa a sperat că va obţine în sfârşit primele trei puncte, iar rosso-nerii au fost foarte aproape de un succes care ar fi contat enorm pentru moralul echipei. După o primă repriză echilibrată, tabela a consemnat egalitatea la 13. În partea a doua a întâlnirii, cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominare. CSM Reşiţa s-a desprins la 5 goluri (20-15, min. 41), dar acest avantaj consistent nu a fost suficient pentru a asigura victoria rosso-nerilor. Reşiţenii au cedat iniţiativa în ultimul sfert de oră, iar formaţia din Făgăraş a revenit în joc şi a întors rezultatul, reuşind să se impună în cele din urmă cu scorul de 28-27.
CSM Reşiţa: Szopka, Simulescu (1), Dumuta – Jevtic (9), Bahan (6), Ignat (4), Milosevic (4), Vulpe (2), Bărbuş (1), Mledenciu, Radosavlevici, Daia, Starchenko, Trifkovic, Bondoc, Kirsch.
Astăzi este programată ultima rundă a turneului de la Sfântu Gheorghe. În etapa a 9-a, CSM Reşiţa va înfrunta, de la ora 13.15, liderul Dinamo Bucureşti.

Cele mai citite

Related Articles