Mario Camora, criticat de reşiţeanul Cosmin Moţi după debutul slab la Naţională

Mario Camora a debutat în tricoul Naţionalei la meciul de baraj contra Islandei, iar primul său joc internaţional a fost, din păcate, unul modest. Jocul de la Reykjavik s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea islandezilor, iar Camora a fost considerat de mulţi oameni de fotbal veriga slabă din selecţionata României. Portughezul naturalizat a fost criticat şi de reşiţeanul Cosmin Moţi. Fost fundaş al echipei naţionale şi multiplu campion al Bulgariei cu Ludogorets, Moţi crede că Mario Camora a greşit la ambele goluri primite de România.  

„Bălașa și Burcă au jucat bine. Nu știu dacă li se poate reproșa ceva. N-au greșit la niciunul dintre goluri. A fost greșeala lui Camora, asta e părerea mea. La golul 1 nu a întâmpinat adversarul, la al doilea l-a scos din ofsaid. E normal într-un fel, pentru că e primul meci al lui la echipa națională, a fost și un pic de presiune pe umerii lui”, a declarat Cosmin Moți, pentru gsp.ro.

Din păcate, după înfrângerea suferită ieri, Naţionala României a ieşit din cursa de calificare la EURO. Islanda și Ungaria se vor înfrunta pe 12 noiembrie, la Budapesta, pentru un loc la Campionatul European. România continuă însă întrecerea din Liga Națiunilor. Urmează meciul cu Norvegia, programat pe 11 octombrie, ora 19:00, în deplasare, după care, pe 14 octombrie, de la ora 21:45, tricolorii vor întâlni pe teren propriu Austria.

De același autor

Related Articles