[AUDIO] Se iau măsuri la CSM Reșița! Cristi Bobar: Nu mai sunt prietenul jucătorilor, sunt doar președintele executiv al Clubului. O să-i taxez unde-i doare mai tare

3368

Înfrângerea din meciul cu Unirea Slobozia nu a rămas fără urmări în tabăra din Valea Domanului. CSM Reșița a pierdut meciul de pe teren propriu, 0-3, lăsând în așteptare o primă victorie înregistrată acasă, în actualul sezon. Duminică la stadionul ”Mircea Chivu” a avut loc o întâlnire între președintele clubului, Cristi Bobar, staff și jucători.

”De ieri nu mai sunt prietenul jucătorilor, sunt doar președintele executiv al Clubului”, a afirmat președintele clubului reșițean, Cristi Bobar:

”Sunt foarte supărat de cele întâmplate. Se împlinesc doi ani de la revenirea mea la echipa aceasta, am reușit să promovăm, să învingem echipele mari, să pierdem, am gestionat eșecurile, dar cel de sâmbătă este cel mai dureros de când sunt eu aici. Dacă învingeam puteam să fim acolo sus în clasament, cum ne stabilisem obiectivul. Sunt foarte supărat pe jucători, probabil că văzându-mă mai tânăr nu au luat în serios calitatea mea de președinte al Clubului. De ieri nu mai sunt prietenul lor, sunt doar președintele executiv al Clubului.  Le-am transmis foarte bine ce au de făcut, prefer să rămână între noi și sper că ei au înțeles foarte bine mesajul meu. Voi lua măsurile ce se impun, dacă nu respectă ce trebuie făcut. O să ”tai în carne vie” și o să-i ”ard” acolo unde îi doare mai tare. Sunt surprins că jucătorii cu experiență din lotul nostru nu au putut să gestioneze lucrurile în săptămâna de după victoria de la Buzău. Probabil s-au gândit că am câștigat campionatul sau am primit la club vreun milion de euro!? Indiferent de numele jucătorului, indiferent că este un junior sau cel mai bun din lot, ei cu mine nu mai au ce să discute până nu îndeplinesc ce le-am spus ieri. Nu se poate să tratăm cu atât de multă indolență un meci pe care puteam să-l câștigăm. Pot să spun că  în ședinta de ieri a fost un monolog, pentru că sunt foarte supărat. Am lucrat la cluburi mari și până acum am avut dialog cu jucătorii, dar nu se mai poate așa,” a spus Cristi Bobar.

Președintele clubului rosso-ner a ținut să le mulțumească suporterilor care sunt alături de echipă și să-și ceară scuze față de aceștia, deoarece întârzie o victorie pe teren propriu. Cristi Bobar a făcut referire, mai ales la fanii care străbat minute bune prin pădure ca să poată asista la joc de pe dealul din afara stadionului:

”Ne vin oamenii la meci, 50-60 de persoane, merg prin pădure ca să fie alături de noi și noi chiar nu putem să-i răsplătim deloc? Jucătorii profită de indulgența noastră și a suporterilor. Ușa mea este închisă pentru jucători, mai discutăm peste două săptămâni. Sper să se trezească, să înțeleagă că nu este de joacă cu mine acum, sunt doar președinte pentru ei. Ei trebuie să fie doar pentru club și pentru suporteri.”   

CSM Reșița va juca miercuri, 7 octombrie, la Severin, cu CS Universitatea Craiova.

”Vom pleca în ziua meciului la Severin, așa cum o fac și alte echipe de Liga a II-a, aflate în clasament cum suntem noi. Mergem să jucăm, nu să pierdem, dar foarte important este meciul din campionat cu Metaloglobus București. O să facem un  program care să nu-i obosească pe jucători”, a concluzionat Cristi Bobar.