Aflată în continuare într-o situaţie financiară precară, gruparea de fotbal feminin ACS Banat Reşiţa a reuşit să acopere totuşi cheltuielile implicate de următorul joc de campionat. Formaţia reşiţeană nu are puncte după primele trei etape, dar antrenorul Daniel Amariei e optimist. Rezultatele ultimelor teste COVID au fost toate negative, lotul e complet, iar fetele din Banat întâlnesc o echipă băimăreană abordabilă, cu un nivel valoric apropiat de cel al formaţiei reşiţene, spune Amariei. Partida ACS Banat Girls – ACS Fotbal Feminin Baia Mare, joc programat în cadrul etapei a 4-a, se va disputa mâine, de la ora 14.30, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

„Mâine întâlnim echipa din Baia Mare, suntem în continuare în căutarea primelor puncte în Liga I. Este al treilea meci pe care îl jucăm în acest eşalon, şi totodată al treilea meci pe teren propriu, după care va urma o deplasare foarte lungă: marţi dimineaţa vom pleca la Constanţa, deoarece în etapa intermediară de miercuri jucăm la Selena din localitate. Sperăm ca din aceste două etape să scoatem puncte. Asta ne dorim, deoarece am avut o perioadă foarte grea, am avut şi stresul cu testările COVID. Acum am trecut peste, nu mai avem probleme de lot şi ne dorim să nu mai avem niciodată, pentru că acest virus ne-a demoralizat. Să sperăm că mâine va fi totul OK, iar la ora 14.30 vom începe meciul pe Valea Domanului, după jocul băieţilor de la CSM Reşiţa. Le dorim şi lor mult-succes şi sperăm ca mâine să avem două rezultate pozitive la fotbalul reşiţean” a declarat astăzi antrenorul Daniel Amariei.

Deşi CSM Reşiţa şi ACS Banat Girls vor juca pe terenuri diferite şi vor avea vestiare diferite, conducerile cluburilor reşiţene au decis ca partidele să nu aibă loc simultan, pentru a se evita pe cât posibil contactele între membrii celor două grupări sportive. Înaintea meciului de mâine, ACS Banat Girls şi ACS Fotbal Feminin Baia Mare se află în situaţii asemănătoare, ambele echipe având un start modest în actualul sezon. Fetele din Banat ocupă locul 11, fără puncte deocamdată, în timp ce băimărencele se află pe poziţia a 9-a, cu un singur punct în cont.

foto: Miruna Mihancea