Cei 21 de aleși ai Reşiţei în functiile de consilieri locali au fost validati astăzi de către președintele Biroului Electoral de Circumscripție, judecătorul Daniela Deteșan, cea care le-a transmis edililor că de acum joacă, din punct de vedere al responsabilitătii, un dublu rol asumat fată de comunitate.

În aplauzele celor prezenți și atenți la respectarea măsurilor de protecție anti-Covid, cei 21 de aleși au primit rând pe rând mandatele de consilieri locali ai municipiului de pe Bârzava.

La rândul său, Ioan Popa, primarul municipiului Reșița ales pentru al doilea mandat consecutiv, a amintit și faptul că de acum proiectele care vor avea nevoie de sufragiile a două treimi din componența Consiliului Local se află în „visteria“ PNL care a învins cu autoritate în alegerile din 27 septembrie. 

Totodată, edilul Reșiței a tinut să-i asigure pe reșițeni de ritmul susţinut al dezvoltării orașului, atât prin continuarea proiectelor aflate în derulare, cât și printr-o serie de alte proiecte menite să contribuie la modernizarea urbană a municipiului.

Ioan Popa a anunțat și nominalizații la funcțiile de viceprimari ai Reșiței. Este vorba de viceprimarul alături de care a făcut echipă în mandatul 2016 – 2020, prof. Adrian Dacica, cel care îi va continua munca pe latura asistenței sociale și prof. Mădălina Chiosa, cea care se va preocupa de domeniul învățământului la Reșița.

Vă reamintim că Ioan Popa a fost reales în functia de primar al Resitei cu peste 74% din voturile acordate de resiteni la alegerile din 27 septembrie.